Tietoa NALEsta

Naarasleijonat NALE ry esittely

 

Naarasleijonat on vuonna 1975 perustettu naislentopallon erikoisseura, joka rekisteröitiin Naarasleijonat NALE ry:ksi 1982. Kotipaikkamme on Helsinki ja joukkueidemme kotisalit ovat
Töölön Kisahalli, Töölön ala-aste ja Stadin ammattiopisto (Nilsiänkatu 3).


Seuran toiminnassa panostetaan seuraaviin osa-alueisiin: Helsinki Volley -edustusjoukkueeseen,
aikuisten kilpapelaamiseen sekä junioritoimintaan ja sen kehittämiseen. 


Seuramme tarkoituksena on liikuntaharrastuksen, liikuntakasvatuksen ja terveiden elämäntapojen edistäminen. Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura järjestää urheiluharjoituksia, -kilpailuja ja kuntoliikuntaa sekä harjoittaa liikuntakasvatustoimintaa ja hankkii toimintaansa varten tarpeellisia harjoituspaikkoja ja -välineitä.


Seuramme on erikoistunut nais- ja tyttölentopalloon, johon toimintamme myös pääasiasiassa
keskittyy. Juniorijoukkueidemme mukana harjoittelee myös poikia. Olemme ainoa eteläisen Helsingin alueella toimiva lapsille ja nuorille juniorilentopalloa järjestävä seura. Seuramme pienestä koosta huolimatta seurallamme on pitkät perinteet lentopallon parissa.


Pidämme erityisen tärkeänä urheilun ja liikunnan mahdollistamista tytöille. Lentopallon parissa
tehdyissä selvityksissä on havaittu, että tytöille lentopallossa tärkeä on joukkuelajin luonteesta
johtuva joukkueen tarjoama yhteisöllisyys, mitä haluamme erityisesti vaalia.
Seurana meille on myös tärkeää, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori löytää liikunnan,
urheilemisen ja kilpailemisen ilon, jonka toivomme kestävän koko loppuelämän.

Naarasleijonat NALE ry:n arvot

 

HYMYSSÄ SUIN - ASENNE KUNNOSSA: Ylläpidämme tekemisen meininkiä. Teemme sen mihin ryhdymme tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.

OSAAVA SEURA: Panostamme koulutukseen ja seuran aktiivisia vapaaehtoisia kannustetaan kehittämään omaa osaamista. Seuran toimintatapoja kehitetään ammattimaisesti.

REILU SEURA: Uusille pelaajille on matala kynnys tulla mukaan ja he ovat taustasta riippumatta tervetulleita. Heidät otetaan lämpimästi vastaan. Pidämme joukkuehenkeä aktiivisesti yllä.

TEHDÄÄN YHDESSÄ: Arvostamme yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä, tarjoamme siihen aktiivisesti mahdollisuuksia. Arvostamme toisiamme ja käyttäydymme harjoituksissa ja pelimatkoilla urheilijalle sopivalla tavalla.